Houtworm bestrijden Tilburg

Ervaart u problemen met houtwormen in uw pand in Tilburg en wilt u deze direct laten bestrijden? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of woning ongediertevrij wordt én blijft. Door middel van onze duurzame en persoonlijke aanpak zijn wij de juiste partij om u te helpen met uw ongedierteprobleem. 

Overlast houtwormen in Tilburg 

Houtwormen kunnen ernstige schade toebrengen wanneer deze niet worden bestreden. De beestjes boren zich een weg door het hout, wat resulteert in een vermindering van de draagkracht van de houtconstructie. Door direct telefonisch contact op te nemen met ons voorkomt u eventuele ongelukken. U herkent houtwormen aan de kleine ronde gaatjes die ze achterlaten in het hout wanneer deze beestjes zich een weg naar binnen boren. wij beschikken als gecertificeerd professionals over de juist kennis, ervaring en middelen om deze klus vakkundig en snel voor u te verhelpen. Naast houtwormen, kunt u onze diensten ook inschakelen bij overlast van ander ongedierte, zoals papier– of zilvervisjes, processierups, mieren of wespen.

Bij spoed dezelfde dag nog aanwezig

Houtwormen brengen geen direct gevaar met zich mee. De beestjes bijten niet, vallen u niet aan en hebben geen gif in hun lijf. Hun gevaar zit hem echter in het feit dat zij de draagconstructie van uw hout kunnen verslechteren. Hierdoor zou de dakconstructie mettertijd kunnen instorten. Houtwormen kunnen voorkomen in vloeren, meubels en balken. De beestjes vallen niet direct op, zelfs de sporen die zij achterlaten zijn lastig te onderscheiden. Dit type ongedierte vraagt wel om over te gaan tot actie. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij eerst met u de huidige stand van zaken. Vervolgens komen wij langs voor een inspectie om vast te stellen welke soort plan van aanpak in deze situatie het meest effectief is.

Mijn vakkundige plan van aanpak 

Als ervaren ongediertebestrijders in Tilburg gaan wij altijd vakkundig en professioneel te werk. Wij bespreken altijd onze methodes met u, voordat wij aan de slag gaan. Op deze manier kunt u eventuele wensen die u heeft nog aan ons doorgeven. Wij werken altijd aan de hand van duurzame bestrijdingen. Dit wil zeggen dat wij altijd dat extra beetje aandacht zullen schenken aan elke klus om ervoor te zorgen dat uw pand geheel ongediertevrij is aan het einde van onze bezoeken. Wij maken met onze manier van werken gebruik van moderne technieken en materialen. Wij inspecteren altijd als eerste het pand of gebied om een inschatting te maken van de kosten. Op basis van onze bevindingen en uw wensen stellen wij een offerte op en verwerken daarin ons plaagdierpreventieplan. Wij bieden een oplossing voor al uw ongedierteproblemen. 

Verantwoord uw houtworm bestrijden in Tilburg 

Bent u op zoek naar een verantwoordelijke manier om houtwormen in uw pand in Tilburg te bestrijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn met mijn jarenlange ervaring de geschikte partij om u te ontdoen van al uw ongedierteproblemen. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen. 

[brb_collection id="853"]