Papiervisjes of zilvervisjes bestrijden in Tilburg

Vandaag nog de papiervisjes of zilvervisjes in uw woning of bedrijfspand in Tilburg laten bestrijden? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Door onze effectieve methodes zorgen wij ervoor dat uw pand wordt bevrijd van alle soorten ongedierte, zoals papiervisjes.

Vakkundig papiervisjes bestrijden in Tilburg 

Papiervisjes zijn kleine insecten die meestal als het nacht is worden gesignaleerd. Dit is omdat deze beestjes niet tegen zonlicht kunnen. Als papiervisjes meer dan een uur aan licht worden blootgesteld overleven ze dit niet. Net zoals zilvervisjes, brengen ze geen gezondheidsrisico’s met zich mee. Ze hebben hun naam te danken aan de schade die ze aanrichten aan papieren documenten, behang, boeken en affiches. Verder zijn papiervisjes en zilvervisjes ook grote liefhebbers van synthetische producten, zoals kleding en wandbekleding. De beste manier om te voorkomen dat uw papiervisjesplaag erger wordt, is het door het in uw woning niet warmer te laten worden dan 22 graden. Onder deze temperatuur komen eitjes namelijk niet meer uit. En om de gehele plaag aan te pakken hoeft u alleen maar telefonisch contact op te nemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat het ongedierte op een vakkundige manier uit uw huis verdwijnt. U kunt ook op ons rekenen bij overlast van ander ongedierte, zoals wespen, muizen, duiven, houtworm of mieren

Zilvervisjes vakkundig bestrijden

Preventie is beter dan bestrijden

 Voorkomen beter is dan bestrijden, daarom kunt u bij ons in Tilburg profiteren van een uitgebreid plaagdierbeheersplan. Wij komen dan bij u langs en inspecteren uw volledige pand. Tijdens de inspectie brengen wij alle looproutes, schuilplaatsen, bouwkundige mankementen en hygiënische problemen in kaart en maken wij samen met u een plan van aanpak. Wanneer u akkoord gaat met het plaagdierbeheersplan, gaan wij direct voor u aan de slag en voeren wij het plan volledig voor u uit. Op deze manier voorkomt u dat in de toekomst ongedierte zich een weg in uw huis kan vinden. Verder leren wij u op welke manieren u kunt blijven voorkomen dat insecten bij u naar binnen komen. Wij dichten direct na de bestrijding kieren en gaten met speciale materialen. Met onze hulp hoeft u zich over ongedierte geen zorgen meer te maken.

Eenvoudig afrekenen met een betaalverzoek

De kosten voor het gebruik maken van onze diensten hangen altijd af van verschillende factoren. Wij proberen altijd om vooraf voor u een prijs te noemen aan de hand van het ingeschatte aantal behandelingen en welke methode wij gaan hanteren om de zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Komt u er na onze behandelingen achter dat het probleem nog niet volledig verholpen is, dan mag u natuurlijk altijd opnieuw contact met mij opnemen. Wij komen dan wederom bij u op locatie om alsnog het ongedierteprobleem te bestrijden. U kunt bij ons rekenen op een ongediertevrij pand.

Uw papiervisjes en zilvervisjes professioneel bestreden in Tilburg 

Met onze hulp heeft u in de toekomst geen last meer van ongewenst ongedierte, zoals papiervisjes en zilvervisjes. Met onze jarenlange ervaring bezitten wij alle benodigde kennis en ervaring om uw ongedierteprobleem op te lossen. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder. 

[brb_collection id="853"]