Snelle bestrijding van wespen

Wordt uw woning of bedrijfspand geplaagd door een wespennest? Bestrijden is vaak de enige oplossing. Dat kunt u het beste overlaten aan een professionele bestrijder, die gebruikmaakt van grondige technieken. Een wespennest verwijderen is namelijk niet zonder risico. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en volledig bestrijden van wespennesten, zodat u snel van uw overlast bent verlost. Met moderne technieken, zoals detectie- en vangmiddelen en duurzame bestrijdings- en beschermingsoplossingen, bestrijden wij alles en overal effectief en volgens de wettelijke normen.

Preventie van wespen

Onze werkwijze richt zich niet alleen op het bestrijden van ongedierte, maar vooral ook op preventie. Na de bestrijding kunnen wij u dan ook adviseren hoe u ongedierte voorkomt. Door middel van een inspectie in en rond het gebouw stellen we een rapportage en bijbehorend actieplan op. Met dit preventieadvies voorkomt u overlast van ongedierte in de toekomst.

Wespennest verwijderen in Tilburg

Ongediertebestrijding in het algemeen

Martens Plaagdierpreventie is gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van allerlei soorten ongedierte. Naast wespennesten helpen wij u ook met uw overlast van onder andere duivenmuizenhoutwormen of mieren. Voor ieder soort ongedierte bieden wij een passende oplossing.

Uw wespennest direct verwijderd?

Woont u in de regio Breda, Tilburg of Eindhoven en kunt u onze hulp goed gebruiken? Dan is het vaak mogelijk dat wij dezelfde dag nog langskomen voor een inspectie en bestrijding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

[brb_collection id="853"]