Bang voor muizen in uw bedrijf? Dit zijn de belangrijkste zaken om op te letten!

Vraagt u zich ook wel eens af hoe muizen binnensluipen in kantoor- of bedrijfspanden? Eigenlijk is dit voor muizen heel simpel. In de meeste gevallen dringen ze binnen door gaten en kieren in een buitengevel. Via een spouwmuur of kruipruimte komen muizen dan terecht in de technische ruimtes van een bedrijfspand. Vanuit deze ruimte vinden ze vaak een opening tot bijvoorbeeld het magazijn of de opslagloods.

Het is belangrijk om te weten hoe je muizen een stapje voor kunt zijn. Eenmaal aangekomen in het magazijn, kunnen muizen namelijk veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld aan verpakkingen in uw opslag of bedrading. Bovendien zien muizen vaak de hoeken van de opslagruimtes als goede schuilplekken. Uit ervaring tref ik tussen de opslag ook de meeste muizennesten aan.

Vanuit het magazijn, de loods of andere opslagruimtes verplaatsen muizen zich weer moeiteloos naar kantoorruimten. Met slechts één doel voor ogen: op zoek naar voedsel! Tijdens de zoektocht naar voedsel bevuilen ze kasten, laden en werkbladen met hun ontlasting. Dit resulteert in slechte hygiëne op uw kantoor. Ook computerkabels of serverruimtes zijn aantrekkelijke knaag objecten, wat een behoorlijk risico vormt. Wees daarom op uw hoede!

Een aantal zaken waarop u kan letten om muizen in uw kantoorpand een stapje voor te zijn, zijn:

  • Gaten, kieren en openstaande deuren – voornamelijk in de buitengevel, waar ze naar binnen treden.
  • Hygiëne en verzorgdheid
  • Opgeslagen voorraad: let op de hoeken!

Zijn de muizen toch binnen gedrongen tot uw kantoor of bedrijfspand? En bent u op zoek naar professionele muizenbestrijding? Bel dan direct +31621640131.

Muizen_in_uw_kantoor
[brb_collection id="853"]