Vijf veelgestelde vragen over ongediertebestrijding

1. Wat kost ongediertebestrijding bij Martens Plaagdierpreventie?

De kosten omtrent ongediertebestrijding hangen van een aantal factoren af, zoals:

  • Om wat voor soort ongedierte gaat het?
  • Waar bevindt de ongedierte zich?
  • Hoe groot is de ruimte waar de ongedierte zich bevindt?
  • In welke mate is de ongedierte aanwezig?
  • Welke bestrijdingsmethode is nodig voor de bestrijding?

2. Heb ik garantie na ongediertebestrijding bij Martens Plaagdierpreventie?

In alle gevallen kunnen wij garantie geven op bestrijding van ongedierte, op een paar uitzonderingen na. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals de omgeving van de klus, de omvang en het soort ongedierte.

Wees gerust, in de meeste gevallen is er geen garantie nodig na de ongediertebestrijding. Wilt u toch meer weten over de garantie? Aarzel vooral niet en vraag het ons.

3. Is ongedierte het gevolg van slechte hygiëne?

Vaak denken mensen dat ongedierte betekent dat de hygiëne in een woning of een bedrijfs- of kantoorpand slecht is. In sommige gevallen is dit ook het geval, maar in het merendeel van de gevallen is dit de oorzaak van een ongedierteplaag.

Er zijn vele oorzaken die kunnen leiden tot het uitbreken van een ongedierteplaag. Hierbij kunt u denken aan de temperatuur in de woning (hoe warmer, hoe aantrekkelijker voor ongedierte), hoge luchtvochtigheid of een vakantie in tropische oorden (let op, kakkerlakken kruipen graag in koffers ;-)). Bovendien kunnen ongedierte ook via leidingen in uw woning binnendringen. Of ze zoeken een nest in de spouwmuur van het huis. Zo zijn er nog een aantal oorzaken op te noemen. 

Goed om te weten is dat indien u op uw hygiëne waakt, de kans kleiner wordt dat de ongedierteplaag zich verder ontwikkeld.

4. Wat kan ik doen om ongedierte te voorkomen?

Integrated Pest Management (IPM) helpt je bij het voorkomen van ongedierte. Preventie is namelijk altijd beter dan bestrijding met chemische middelen. IPM is een nieuwe manier van werken in de branche. 

Martens Plaagdierpreventie is expert op het gebied van IPM. Vooral voor zakelijke klanten die werken met voedingsmiddelen is het van belang om te informeren naar de IPM-methode. Voor je het weet, wordt het probleem namelijk nog groter als er ongedierte in de keuken van je restaurant zit of zelfs in de hotelkamers van je gasten. 

Martens Plaagdierpreventie pakt probleemgebieden aan en helpt je op locatie met advies om ongedierte te voorkomen.

5. Hoe gaat Martens Plaagdierpreventie te werk?

Martens Plaagdierpreventie gaat altijd op dezelfde wijze te werk.

Stap 1: Het achterhalen van de oorzaak. We beginnen met deze stap omdat deze kennis belangrijk is om herhaling in de toekomst te voorkomen en voor een goede aanpak van de bestrijding.

Stap 2: Hierna starten we direct met de bestrijding van het probleem. Het ongedierte wordt gedood zonder dat de omgeving hier schade aan ondervindt. Als laatste rest er de nazorg: Integrated Pest Management (IPM). Hierbij staan wering, advies en regelmatige inspectie en detectie centraal.

Ongediertebestrijding
[brb_collection id="853"]