Wij zijn uw ongediertespecialist

Martens Plaagdierpreventie helpt u snel en vakkundig van uw ongedierteprobleem af. Wij bieden voor alle situaties een professionele en duurzame oplossing. Zo bent u snel verlost van uw ongewenste gasten.

Efficiënt en betrokken

Voor het bestrijden en voorkomen van ongedierte werken wij met de IPM-methode. Een duurzame oplossing waarbij bestrijdingsmiddelen worden beperkt. Maar het gaat verder.

Met deze methode wordt een hoge mate van betrokkenheid, service en kennis gehanteerd als standaard. Door onze volledige aandacht voor uw probleem, beperken we snel en milieubewust uw overlast van ongedierte. Met Martens Plaagdierpreventie huurt u bovendien een EVM-gecertificeerd bestrijder en adviseur in.

Ongediertebestrijding in alle soorten en maten

Ongedierte bestaat in vele vormen. Groot of klein, ze hebben één ding gemeen: ze geven u overlast. Wij bestrijden, voorkomen en beschermen uw pand tegen o.a.:
  • wespen;
  • mieren;
  • muizen;
  • ratten;
  • duiven;
  • houtworm;
U heeft de overlast, wij bieden een snelle en grondige oplossing.  
Mierenbestrijding en -preventie in Tilburg

Ons stappenplan voor een ongediertevrije ruimte

1. Inspectie van uw overlast

U ervaart overlast van ongedierte. Dan belt u ons natuurlijk. Wij komen snel langs voor een inspectie, waarbij we kijken naar de mate van ongedierteverspreiding, de locatie en eventuele oorzaken. Bij bedrijfsmatige ruimtes kijken we ook naar de processen op de werkvloer en kwaliteitsnormeringen of aanpassingen nodig zijn voor de preventie van ongedierte. Met al deze informatie maken we een effectief actieplan om de plaag te bestrijden. 

2. Ongediertebestrijding en – preventie

Dat actieplan voeren we vaak direct na de inspectie uit. U wilt tenslotte zo snel mogelijk van uw overlast af zijn. Wij werken met verschillende technieken, waardoor we flexibele mogelijkheden bieden voor iedere ruimte. 

3. Preventie voor lange termijn

Na de bestrijding van uw ongedierte kijken we ook direct naar de effecten op de lange termijn. Is er een kans dat het ongedierte terugkomt en hoe kan dit worden voorkomen? Hiervoor stellen we een preventieplan samen met maatregelen die u zelf kunt aanpakken. We geven u inzicht in bouwkundige aanpassingen, zoals het vullen van kieren en gaten in muren, en zaken om rekening mee te houden in de dagelijkse routine. Zo voorkomen we samen dat ongedierte terugkomt en opnieuw voor overlast zorgt. 

Ongediertebestrijder nodig?

Last van een ongedierteprobleem en zoekt u snel een oplossing?
Neem contact met ons op en vraag een inspectie op locatie aan.

[brb_collection id="853"]