Ongediertepreventie voor bedrijven

Heeft uw bedrijf last van een ongedierteprobleem? Dan is het zaak dit snel op te lossen om schade te voorkomen. U wilt toch niet dat er bijvoorbeeld slechte verhalen over uw bedrijf de ronde gaan. Martens Plaagdierpreventie lost alle ongedierteproblemen efficiënt, duurzaam en met oog voor het milieu op.

Aanpak van uw ongedierte

Wanneer u een ongedierteprobleem heeft is het zaak direct actie te ondernemen. Na één telefoontje komen wij snel langs voor een inspectie. Hierbij kijken wij naar waar het ongedierte zich bevindt, wat de eventuele oorzaken zijn, met welke processen uw bedrijf te maken heeft en aan welke kwaliteitsnormering u moet voldoen. Na deze inspectie bespreken we de resultaten. Op basis van onze bevindingen en uw wensen maken wij een offerte met een plaagdierbeheersplan. Zo bent u volledig op de hoogte wat er gaat gebeuren en welke maatregelen u zelf kunt nemen. Wij geven u daarbij altijd eerlijk advies om samen het ongedierteprobleem op te lossen.

Vakkundige en creatieve bestrijdingstechnieken

Hardnekkige problemen met ongedierte vragen om een vakkundige en creatieve bestrijding. Daarom bieden wij net dat beetje extra aandacht en inzet om de plaagdieren onder controle te krijgen en houden. Voor het oplossen van een ongedierteprobleem is kennis en ervaring hard nodig. Bij Martens Plaagdierpreventie ben je verzekerd van beide. Voor het bestrijden van plaagdieren maken wij gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Dit zijn onder meer:

  • Detectiemiddelen
  • Vangmiddelen
  • Electronische vallen
  • Toegestane bestrijdingsmiddelen

Voor iedere situatie en voor ieder soort ongedierte kiezen wij na uitgebreide inspectie een passende aanpak. Daarbij gebruiken wij zo min mogelijk gif.

Duurzame bestrijding

Na het verhelpen van de plaag is het belangrijk om ook op langere termijn geen problemen meer met ongedierte te krijgen. Daarom kijken wij tijdens de inspectie ook nog naar verbeterpunten rondom hygiëne en naar bouwkundige mankementen. Zo kunnen ongedierte via kieren en gaten in muren of deuren zitten en daarmee een risico vormen voor uw producten of proces. Door deze problemen te signaleren en te verhelpen kunnen we plaagdieren op een duurzame manier bestrijden.

Preventie

Om te voorkomen dat plaagdieren terugkomen stellen wij samen met u een preventieplan op zodra de plaagdieren verwijderd zijn. Hierbij kijken we naar de frequentie waarin Martens Plaagdierpreventie uw bedrijfspand inspecteert, op welke manieren we de situatie kunnen monitoren en welke maatregelen u zelf kunt nemen.

Verschillende vormen van contracten:

Voor bedrijven bieden wij verschillende vormen van contracten aan.

1 daarvan is het Al-inn pakket voor als U totaal ontzorgd wilt worden. Neem contact op voor meer informatie !

[brb_collection id="853"]