Plaagdieren bestrijden bij uw thuis

Heeft u thuis last van muizen of zit er een wespennest in uw tuin? Dan is het belangrijk dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Martens Plaagdierpreventie levert een snelle en vakkundige oplossing voor al uw ongedierteproblemen. Vanuit Goirle komen wij bij u thuis langs om snel een einde te maken aan de overlast van plaagdieren. Zo bent u altijd snel van het probleem af.

Professioneel wespen bestrijden

Wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Wanneer u in de tuin zit en er constant wespen in uw buurt vliegen, kan dit heel vervelend en zelfs gevaarlijk zijn voor u en uw gezin. Een steek van een wesp kan heel vervelend zijn en in sommige gevallen zelfs een allergische reactie veroorzaken. Daarom is het niet verstandig om zelf wespen of een wespennest proberen te bestrijden. U kunt direct de hulp inschakelen van Martens Plaagdierpreventie. Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van wespen en kan alle soorten wespen, hoornaars en type nesten aanpakken. Wij zorgen ervoor dat u snel van het wespenprobleem af bent. Alvast 1 tip, maak nooit de in/uitvlieg opening dicht !

Duurzaam muizen bestrijden in Tilburg

Snelle oplossing voor uw muizenplaag

Muizen in uw huis geven een oncomfortabel en angstig gevoel. Om een muizenprobleem in de kiem te smoren en te voorkomen dat de muizen terugkomen kunt u ook voor deze situatie het beste ongediertebestrijding inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met muizenbestrijding, -preventie, en -wering. Met behulp van effectieve methodes en (vaak) gifvrije oplossingen worden de muizen bestreden en door middel van weringsmaatregelen wordt een nieuwe plaag voorkomen.

Duurzame oplossing tegen plaagdieren

Martens Plaagdierpreventie is een organisatie met een EVM-certificatie. Dit betekent voor u een efficiënte aanpak met aandacht en betrokkenheid. Met behulp van de nieuwste technieken, zoals geavanceerde vallen en gifvrije methodes, maken wij het pand ongediertevrij. Hierbij helpen wij om het huis bijvoorbeeld muisdicht te maken. Door middel van bouwkundige wering kunt u een nieuwe plaag voorkomen. Hierbij worden alle kieren en spleten direct gedicht met speciale materialen om te voorkomen dat ongedierte nog naar binnen kan. Dit is een duurzame oplossing om nieuwe problemen te voorkomen.

Werkwijze

Als u sporen ziet van bijvoorbeeld muizen kunt u direct bellen of Whatsappen. Wij bespreken de situatie en geven u een eerste behandelindicatie. Ook bespreken we een aantal tips voor de voorbereiding en plannen we een inspectie. Tijdens deze inspectie brengen wij alle problemen in kaart en maken samen met u een plaagdierbeheersplan. Mogelijk voeren wij meteen al een eerste bestrijding uit in uw woning. Dit gebeurt op een verantwoorde en duurzame manier.

Behandelplan en kosten

Afhankelijk van het aantal behandelingen dat nodig is worden de kosten bepaald. Hierbij zijn verschillende factoren van belang, zoals de omvang van de plaag, de ruimte waarin het ongedierte zich bevindt en de middelen die ingezet moeten worden. Op basis van het eerste gesprek of de inspectie schatten wij in hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn.

Uw plaag opgelost?

Wilt u de ongedierteplaag in uw woning zo snel mogelijk opgelost hebben? Bel dan direct met Martens Plaagdierpreventie en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de plaag aan te pakken. U kunt direct een inspectie of bestrijdingsafspraak inplannen. Neem voor vragen of meer informatie direct contact.

[brb_collection id="853"]