Muizen bestrijden Tilburg

Wilt u muizen in uw bedrijf in o.a. Tilburg direct laten bestrijden? Schakel dan nu de hulp in van Martens Plaagdierpreventie. Door onze jarenlange expertise zijn wij de geschikte partij om u te ontdoen van al u ongewenste bezoek. Wij staan voor u klaar. 

Effectieve ongediertebestrijding 

Muizen zijn een veel voorkomend probleem. Ze verspreiden ziektes en bacteriën, knagen aan uw voedsel en vermenigvuldigen zich in een rap tempo. Met andere woorden, muizen zijn niet welkom in uw huishouden of werkomgeving. Om dit probleem te verhelpen kunt u rekenen op onze vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw muizenprobleem verleden tijd wordt. Onze methodes zijn oplossingsgericht. Hiervoor gebruiken wij de meest geavanceerde vallen, toegestane bestrijdingsmiddelen en gifvrije technieken. Wanneer u een muis heeft gesignaleerd komen wij bij u langs voor een uitgebreide inspectie om vast te stellen welke aanpak of methode het meest effectief is. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om de plaag te verhelpen en te voorkomen dat u later weer last kunt krijgen. Wij zijn EVM-gecertificeerd. Wij hanteren dus een effectieve aanpak met alle bijbehorende aandacht en betrokkenheid om u te ontdoen van uw ongedierte, zoals papier– of zilvervisjes, mieren of wespen.

Deskundig behandelplan 

Heeft u het idee dat u last heeft van muizen? Dan kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. Tijdens dit telefoongesprek neem ik alvast het een en ander met u door. Wij bespreken dan als eerste met u de situatie, plannen een inspectie en geven u alvast wat tips wat u kunt doen om de ongediertebestrijding te vereenvoudigen. Vervolgens komen wij bij u langs en gaan van start met de inspectie. Wij controleren dan alle looproutes, schuilplaatsen en bouwkundige mankementen in uw gebouw. Vervolgens bespreken we het plaagdierbeheersplan waarin alle punten vermeld staan. Als u akkoord gaat met het plan, kunt u direct gebruik maken van onze diensten. Wij kunnen namelijk alle maatregelingen persoonlijk voor u uitvoeren. Onze gekozen methode hangt af van het gebouw waar de muizenplaag is. In geval van overlast in uw woonhuis zullen wij altijd direct de bestrijding voor u uitvoeren. Indien het gaat over een bedrijfspand bespreken wij eerst de plan van aanpak, voordat wij tot de bestrijding/beheersing overgaan.

Voordelige ongediertebestrijding 

De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren en het aantal behandelingen. Aspecten om rekening mee te houden zijn onder andere, de omvang van de plaag, de ruimte waarin de plaag zich begeeft en welke middelen en methodes ingezet moeten worden om de bestrijding te voltooien. Wij maken altijd een indicatie van de kosten tijdens ons telefoongesprek of tijdens de inspectie. 

Duurzaam muizen bestrijden in Tilburg 

Wilt u niet langer worden geteisterd door muizen in uw bedrijfspand? U kunt met onze hulp financiële en/of imagoschade voorkomen die is aangebracht door muizen. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Duurzaam muizen bestrijden in Tilburg
[brb_collection id="853"]